previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Persoonlijke Begeleiding

De (ortho-)pedagogen van Digibende zijn er voor jou. Ze zijn altijd aanwezig en ondersteunen je, coachen je en helpen jou om te werken aan jouw persoonlijke doelen. Ze willen je graag beter leren kennen. Je mag al je vragen, je zorgen of je plannen met hen delen. Hier wordt altijd vertrouwelijk mee omgegaan.

Robotica - mechatronica

Bij Mechatronica combineren we delen van electonica, robotica en programmeren om zo je wildste ideeën tot leven te wekken. We gaan aan de slag met de nieuwste elektronische snufjes en gadgets en leren je in ons “Tech-Lab” wat je er allemaal mee kan maken.

gameroom

Work hard, play hard! Als je de hele dag hard gewerkt hebt, ben je ook toe aan ontspanning. Daarvoor kan je terecht in de Digibende Gameroom. Neem plaats op het speciaal voor jou ontworpen gaming-podium en ga de competitie aan met anderen op één van de consoles. Laat maar eens zien wat je kan.

Muziekstudio

Luister je graag naar muziek? Ben je nieuwsgierig naar hoe bekende DJ’s hun tophits creëren? Heb je altijd al eens achter een draaitafel willen staan? Bij de Digibende krijg je de ruimte om zelf te leren draaien en muziek te produceren.

hardware

Samenwerken om klanten te helpen met het herstel van hun computers. Heb je al veel verstand van computers en maak je mensen gelukkig door ze te helpen met jouw kennis? Of wil je het vak graag leren? In de Hardware werkplaats steken we de handen uit onze mouwen en leer je de kneepjes van het vak.

programmeren

Computers aansturen door middel van nulletjes en eentjes, alle computertaal is uiteindelijk gebaseerd op dit systeem. Gelukkig zijn er programmeertalen die het een stuk eenvoudiger maken om computers aan te sturen. In de programmeerruimtes van Digibende leer je werken met de meest voorkomende programmeertalen.

sport

Zitten doen we al genoeg, tijd om in beweging te komen. Alles kan in onze fitnessruimte. Rennen, fietsen of meedoen met een groepsles? Of een leuk potje tafeltennis met een van de andere Digibendeleden? Onder begeleiding van een persoonlijke sportcoach wordt een programma geboden dat bij jou en je doelen past.

VR- EN GameDesign

Zelf droomwerelden ontwerpen en hier virtueel in rondlopen, of een spannende of zenuwslopende game met je eigen characters ontwikkelen?

Het kan allemaal bij het onderdeel VR- en Game Design!

Multimedia Vormgeving

Bij het onderdeel Multimedia Vormgeving ga je werken aan lay-outs, vormgeving voor print, webdesign, videobewerking, 3D en fotografie.

Ben je een creatieve duizendpoot? Dan kom je hier zeker aan je trekken!

Persoonlijke Begeleiding

De (ortho-)pedagogen van Digibende zijn er voor jou. Ze zijn altijd aanwezig en ondersteunen je, coachen je en helpen jou om te werken aan jouw persoonlijke doelen. Ze willen je graag beter leren kennen. Je mag al je vragen, je zorgen of je plannen met hen delen. Hier wordt altijd vertrouwelijk mee omgegaan.

"Creativiteit is intelligentie die plezier maakt."

Albert einstein

begeleiding

Werken aan zelfontplooiing, jezelf zien ontwikkelen, groeien en verbeteren zorgt voor een verbeterd algeheel welbevinden en geluksgevoel. Wanneer zelfontplooiing wordt afgeremd of geblokkeerd doordat de situatie waarin iemand zich bevindt onvoldoende aansluit, zorgt dit voor een omgekeerd effect: mensen zitten dan niet goed in hun vel. Dit kan voorkomen op scholen en binnen opleidingen maar ook op werkplekken. Dit principe is universeel en niet leeftijdgebonden. Om dit tij te keren moet er gezocht worden naar perspectief, een stip aan de horizon.

Onze begeleiders helpen je door middel van praktische stappen individueel verder.

maak een afspraak

De Digibende
wil je graag ontmoeten.
Kom je kennis maken?

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Scroll naar top